Societat

La XII edició del popular joc 'Final Fantasy' serà exclusiva de la portàtil de Nintendo

Videojocs

La versió exclusiva del joc de rol 'Final Fantasy XII' per a Nintendo DS portarà per nom 'Revenant Wings' i, un cop més, endinsarà els sues protagonistes en aventures de món fantàstics i batalles per arribar al final del joc. 'Revenant Wings' estarà disponible en castellà l'any que ve. Aquesta nova versió del Final Fantasy desvetlla què els hi va passar, en la verisó anterior, als protagonistes del joc: Vaan, Penelo, Fran i Balthier. El joc, a més, presenta un nou sistema de Gambits, que permet donar ordres de manera automàtica al llarg dels combats en temps real.

Final Fantasy XII, en aquesta nova versió, serà exclusiu per la DS, però l’anterior versió ja existeix també per la Play Station 2. Allà, on dos anys després de la invasió del regne de Dalmasca per part de l’imperi d’Archadia, el jove Vaan decideix entrar al palau per recuperar tot el que havien robat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.