Societat

Detenen un grup de Ñetas pel crim de Can Mantega

Acusen els sospitosos sud-americans de la mort d’un jove. La víctima no pertanyia a cap banda urbana però sí un dels seus acompanyants

Almenys quatre integrants d’una banda de joves d’origen sud-americà, els Ñetas, estan implicats en la mort d’un jove, el 6 de maig passat, a les proximitats dels Jardins de Can Mantega, al barri de Sants de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van informar ahir de la detenció d’un menor de 17 anys i tres majors d’edat: Renny Joslor S.M., de 23 anys, i Jean Hiroito E.O. i Anthony T.S., tots dos de 19.

Segons es desprèn de les investigacions, els sospitosos portaven algunes hores asseguts en un banc dels jardins quan, pels volts de les onze de la nit, van veure com s’apropava un grup d’amics que celebraven la victòria del Barça en la semifinal de la Champions. Entre aquests joves van reconèixer un noi que havia format part d’una banda rival i els van assaltar.

En l’agressió el que va rebre la pitjor part va ser un jove de 18 anys, Freddy Salvador Medina Villegas, que, tal com van assegurar els seus pares i va confirmar la investigació, no pertanyia a cap banda.

Es dóna la circumstància que dos dels sospitosos, Jean Hiroito i Anthony, van entrar a la presó després del crim per la seva presumpta implicació en una altra baralla. D’altra banda, la investigació no es dóna per tancada, ja que podria haver-hi més implicats.

Aficionat al bàsquet i a la informàtica
Freddy Salvador Medina Villegas estava a punt de fer 19 anys quan va morir a mans d’uns desconeguts que li van clavar diverses ganivetades. Va ser un final violent per a un jove que, malgrat l’origen peruà de la seva família, no havia buscat refugi en les anomenades bandes llatines. Vivia a Barcelona des que tenia cinc anys, era aficionat al bàsquet i estudiava informàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.