Societat

L'Audiència retira la pena de presó al Segon Violador de l'Eixample

Considera que l'intent d'agressió sexual que se li atribuïa en l'últim judici només és una falta de vexacions injustes. Canvia els dos anys de presó per una multa de 200 euros

L'Audiència de Barcelona ha retirat la pena de dos anys de presó imposada en l'últim judici contra el Segon Violador de l'Eixample, Alejandro Martínez Singul.

A la sentència el tribunal estima parcialment el recurs presentat per Singul. Considera provat que va seguir dues dones pel carrer i que es va quedar davant del portal on es van refugiar i es va masturbar, però entén que aquests fets no són agressions sexuals (violacions) en grau de temptativa, sinó faltes de vexacions injustes, un tipus penal molt més lleu, ja que ni tan sols les va arribar a tocar.

La condemna queda reduïda a una multa de 200 € i a una indemnització de 2.000€ per a cadascuna de les víctimes. Els jutges mantenen l’ordre d’allunyament a una distància superior a 1.000 metres durant 6 mesos.

Actualment, Singul està empresonat provisionalment per una denúncia que l'acusa d'un altre intent d'agressió sexual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.