Societat

L'Ajuntament de Barcelona farà una campanya per contrarestar la mala imatge provocada per la sequera

El tinent d'alcalde portaveu de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Willian Carnes, ha carregat avui contra alguns mitjans internacionals que, segons el seu parer, estan "magnificant" els efectes de la sequera a Barcelona, per erosionar la bona projecció de la ciutat.

Carnes ha criticat el seguiment alarmista que estan fent alguns diaris, especialment italians (La Stampa i el Corriere della Sera) i britànics (Financial Times), que amb les seves informacions sobre la situació de sequera que pateix Barcelona estan convertint algunes actuacions, com el transport d'aigua en vaixells, "en un espectacle".

L'Ajuntament farà una campanya per contrarestar aquestes informacions, ja que "si es mira la premsa internacional, fa la sensació que algú està interessat a qüestionar la imatge de Barcelona com ciutat". Per al també responsable de Promoció Econòmica, Barcelona és una "ciutat de referència" que atreu inversions econòmiques, i ha ressaltat que els inversors solen tenir en compte molts factors.

"Si tu vas dient que Barcelona té un problema en aquest tema de l'aigua, l'acabes magnificant, quan la veritat és que cap operador ha vist minvat el seu consum d'aigua, cap empresa, i aquesta és la realitat, malgrat que algú vulgui assenyalar que la ciutat té un problema", ha subratllat el regidor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.