Societat

L'Aeroport del Prat registra una caiguda de passatgers de l'11%

Barcelona supera Palma i ocupa la segona posició per darrere de Madrid

L'Aeroport de Barcelona va registrar al mes de juny de 2009 2.501.230 passatgers, va operar 24.858 vols i va transportar 7.688 tones de mercaderies. Aquestes xifres, que s'emmarquen en una situació actual de desacceleració en el sector del transport aeri a causa de la crisi econòmica, reflecteixen un descens en el nombre de passatgers (-11%), operacions (-13,8%) i mercaderies (-18,9%) amb relació al mateix període del 2008.

En número d'operacions, Barcelona supera Palma i ocupa la segona posició per darrere de Madrid, que va registrar 37.151 vols. En el capítol de tràfic de mercaderies, el de Barcelona és el segon aeroport de l'Estat, per darrera de Madrid-Barajas, que va sumar 23.180 tones.

Barcelona registra una caiguda superior a la mitjana del conjunt dels aeroports de l'Estat en el capítol de passatgers i operacions.

Els aeroports d'AENA van patir al mes de juny una caiguda en el nombre de passatgers del 8,8%, en el nombre d'operacions del 12,2% i en el tràfic de mercaderies del 22,5%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.