Societat

Detenen un jove acusat de trencar el nas a un mosso d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut el jove okupa que, es presumeix, dissabte a la tarda va trencar el nas a un agent d'un cop de puny.

Es tracta d'Alfons H.C., de 30 anys i resident a l'Hospitalet del Llobregat. La detenció es va fer dissabte de matinada, però la notícia no ha transcendit fins ara. El jove podria ser acusat d'atemptat a l'autoritat i de lesions. El Mosso continua de baixa per les ferides.

Mort cerebral
Un noi de 22 anys, Sergio C.G., pateix mort cerebral des d'aquesta tarda després de ser detingut diumenge passat a Badalona (Barcelonès) pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un robatori, tal i com ha informat la família.

Segons la policia catalana, el jove va trencar un vidre del cotxe patrulla, mentre estava emmanillat, i va intentar escapar per la finestra amb el vehicle en marxa a l'alçada de la plaça del Centenari de Badalona. La família, en canvi, defensa una altra versió dels fets i assegura que van ser els Mossos d'Esquadra qui van llençar el detingut del cotxe.

Després de l'impacte, que li va causar un traumatisme cranioncefàlic sever, el jove va ser traslladat a l'UCI de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) on se li va diagnosticar un coma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.