Societat

Núñez diu que 43 inspectors diferents van fer inspeccions d'Hisenda entre 1992 i 1999

El Grup Núñez y Navarro s'ha defensat avui de l'acusació de suborn que li imputa la Fiscalia i ha assegurat que entre 1992 i 1999 les empreses de la corporació van ser objecte de 184 inspeccions, fetes per 43 inspectors i subinspectors diferents de l'Agència Tributària.

Segons que ha informat avui l'empresa, el Grup Núñez y Navarro "sempre ha actuat respectant la legalitat vigent i seguint els criteris dels seus assessors fiscals", que quan han discrepat de resolucions dictades pels funcionaris d'Hisenda han "exercit els drets que la legislació reconeix".

De les 184 inspeccions efectuades, segons l'empresa, en el període en què es basa l'acusació, van ser signades cinc actes en disconformitat, quatre de les quals van ser reconegudes pels tribunals a favor de l'empresa, quedant una cinquena pendent de resolució.

Trama de corrupció
La Fiscalia ha demanat vuit anys de presó per a l'expresident del FC Barcelona, José Luis Núñez, per al seu fill Josep Lluís i per al financer Javier de la Rosa, acusats de subornar comandaments i inspectors d'Hisenda perquè falsegessin les seves actes en una trama de suposada corrupció descoberta a finals de la dècada dels noranta.

L'advocat del grup Núñez y Navarro, Cristóbal Martell, va assegurar ahir que aquestes empreses han tributat correctament i va desmentir l'acusació de la fiscalia que va imputar José Luis Núñez i el seu fill en la trama de corrupció d'Hisenda a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.