Societat

Desarticulada una banda a Badalona dedicada a la còpia massiva de DVDs

Successos

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat a Badalona (Barcelonès) una banda dedicada a la còpia massiva de pel·lícules i música, en una operació on s'ha detingut quatre persones acusades de delictes contra la propietat intel·lectual, i s'han intervingut més de 10.000 gravacions en DVD.

Segons informa en un comunicat els Mossos d'Esquadra, els detinguts, tots de nacionalitat xinesa i veïns de Badalona, són Xu F., de 28 anys; Xiao Ming H., de 41 anys; Ming Zhong L., de 19 anys; i Yan L., de 21 anys.

El grup funcionava de forma totalment jerarquitzada i organitzada i distribuïa material falsificat per tot el territori espanyol.

Després d'una denúncia de la Federació per a la Propietat Intel·lectual (FAP), la investigació policial va permetre localitzar un habitatge de Badalona des d'on es fabricaven i distribuïen còpies pirates d'obres musicals i pel·lícules.

En el registre domiciliari dels detinguts es va intervenir material valorat en més de 40.000 euros, entre el qual hi havia 10.000 gravacions en CD i DVD de pel·lícules i música, 1.000 euros en efectiu, vuit torres d'ordinador i quatre gravadores de DVD.

També va ser decomissada una agenda electrònica, una bobina amb 43 DVD, dos discos durs, dues fotocopiadores de grans dimensions i una guillotina per tallar paper de grans dimensions.

Els Mossos esperen fer més detencions durant els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.