Reportatge

TARRAGONA (Tarragonès)

Festes de Santa Tecla

A taula

Menjar i beure per festes pot voler dir degustar plats i begudes típicament festives. És el cas de la mamadeta, una beguda que aquest any compartirà protagonisme amb la mamadeta algueresa, que presentarà l'Associació d'Amics de l'Alguer a Tarragona. El combinat canvia el Chartreuse pel mirto, la beguda tradicional algueresa. La presentació tindrà lloc aquest divendres, dia 10, al vespre. D'altra banda, el dia 17, mentre soni la tronada d'inici de les festes, a la Rambla es podrà berenar dolç, ja que els pastissers de la ciutat repartiran les 2.000 racions del braç de Santa Tecla, o el que és el mateix, 75 metres de pastís. El plat fort, però, se servirà el dia 19: l'Associació de Restaurants de la Part Alta convida a descobrir 25 versions de l'espineta amb cargolins (format tapa). I per a la sobretaula, res com el tradicional Cafè, copa i puro per un duro, del dia 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.