Societat

L’Ajuntament atura el projecte d’escola dels Legionarios de Cristo

També va parar ahir l’ampliació d’una església evangèlica de Nou Barris

El projecte de la polèmica escola promoguda per la congregació ultradretana Legionarios de Cristo va ser suspès ahir en la comissió d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona al·legant que falten els informes de mobilitat de l’Autoritat del Transport Metropolità i l’informe de la conselleria d’Educació. Aquest projecte ja havia superat tots els tràmits administratius i només li faltava l’aprovació definitiva.

Amb el mateix argument de la mobilitat també es va suspendre ahir, amb una moció d’urgència, l’ampliació d’una església evangèlica que hi ha al carrer Vall d’0rdesa, al districte de Nou Barris.

El projecte dels Legionarios, que fins fa pocs dies era qualificat d’“impecable” per fonts municipals, està impulsat per la Fundación Real Monasterio de Santa Isabel, que volia fer una escola per a 1.760 alumnes. Les instal·lacions havien d’ocupar tres hectàrees al peu de la torre de telecomunicacions i al límit del futur Parc Natural de Collserola. El lloc és un barranc propietat dels Legionarios i de la família Margenat i està entre els carrers Pomaret i Santíssima Trinitat del Mont.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.