Societat

Exteriors afirma que Albert Vilalta va ser ferit durant el segrest

El comunicat del ministeri assegura que el cooperant català està sent atès de les ferides que va patir en el moment del segrest i que la família n'està informada des del primer moment

El cooperant català Albert Vilalta, que continua segrestat des de fa un mes a Mauritània juntament amb dos membres més de l’ONG Barcelona Acció Solidària, “està sent atès” de les ferides que va patir en el moment del segrest, segons va confirmar ahir el ministeri d’Exteriors en un comunicat.

El comunicat precisa que el govern de l’Estat ja “va tenir coneixement de l’estat de salut” de Vilalta i que n’ha informat “puntualment” la seva família, així com les dels altres dos cooperants segrestats.

Exteriors recorda que continua realitzant les gestions diplomàtiques necessàries per aconseguir l’alliberament dels tres catalans segrestats, alhora que ha quedat confirmada també l’existència d’algun contacte amb els autors del segrest.

Per la seva banda, les autoritats de Mali no tenen constància que els tres cooperants es trobin al nord del país, ja que els seus segrestadors els traslladen contínuament d’una banda a una altra i no estan “més de dos dies” en un mateix lloc, segons van indicar a Europa Press fonts diplomàtiques malianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.