Societat

Shanghai prohibeix als taxistes que badallin i mengin mentre porten passatgers

Els taxistes de la metròpolis xinesa de Shanghai estan en peu de guerra contra l'última prohibició de l'Estat: no podran badallar ni menjar mentre porten passatgers. Ha informat el diari Beijing News.

"Cada dia treballo unes deu hores amb mala ventilació dins del vehicle i és molt fàcil cansar-se. Badallar m'ajuda a relaxar els pulmons", ha explicat al diari un taxista.

Es tracta de l'última mesura dins d'una campanya que les autoritats han prohibit, sense massa èxit, als taxistes de les principals ciutats xineses, fumar dins del vehicle i baixar la finestra per escopir. Així, el govern local va anunciar a principis d'any que distribuirien 45.000 "escopidor portàtils" per no haver de fer-ho des de les finestres.

El diari, però, no especifica la penalització o multa que hauran de pagar els taxistes que badallin o mengin mentre treballen, a vegades en torns que poden arribar fins a 24 hores per sous de 200 dòlars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.