Societat

Extradiran els sospitosos pel segrest de Madeleine

‘The Times’ revela que a França es va investigar la parella per tràfic de menors

Danielo Chemello i Aurora Pereira, la parella sospitosa d’haver segrestat Madeleine McCan, van ser traslladats ahir a l’Audiència Nacional per començar el procés d’extradició. La parella, de nacionalitat italiana i portuguesa repectivament, està incomunicada, a l’espera de la decisió del jutge. Tot i que des de feia dies la policia els seguia la pista, les detencions no es van produir fins dijous quan la policia va saber que hi havia una ordre de recerca i captura sobre ells.

A mesura que passen els dies es van coneixent més detalls del cas. La parella té un llarg historial d’afers relacionats amb el tràfic de menors, segons va revelar ahir el rotatiu britànic The Times. Chemello ja va complir una condemna de 18 mesos a França per maltractaments a la seva filla. Posteriorment, l’any 2004, les autoritats franceses van investigar la parella per tràfic de menors, ja que pel seu xalet a la Costa Blava hi passaven molts nens sense cap relació familiar aparent. Un dels nens va desaparèixer poc després d’haver estat a la casa.

A banda d’aquest cas, la policia francesa també va investigar la parella per tràfic d’òvuls i esperma. De fet, sembla que va ser llavors quan van decidir traslladar-se a Cadis, pesava sobre ells una ordre de recerca i captura internacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.