Societat

La policia investiga l'assassinat de sis membres d'una mateixa família en una propietat rural a l'est de Seattle

Sis persones, possiblement tres generacions d'una mateixa família, van ser presumptament assassinades en una propietat rural a l'est de Seattle. La policia ja ha detingut dues persones en relació amb el crim.

Els dos detinguts, una dona de 29 anys i un home d'uns 30 anys, han estat arrestats en la investigació del suposat homicidi, segons ha informat el sergent de policia John Urquhart.
El sergent ha precisat que no és clar si els detinguts són familiars de les víctimes o coneguts. La parella va acudir a l'escena del crim després que arribessin els investigadors, van ser interrogats i, a continuació, detinguts. També ha assenyalat que no s'ha estat determinat el motiu dels assassinats.

Entre les víctimes hi ha un nen de tres anys, una nena de sis, un home i una dona d'uns 30 anys, i un home i una dona d'uns 50 anys. Segons Urquhart, les víctimes són "probablement tres generacions" d'una mateixa família.

A trets
Tot i que encara no s'han realitzat les autòpsies, la causa de la mort van ser trets, va assenyalar Urquhart. És probable que la família fos assassinada el 24 de desembre a la tarda, ha precisat.

El detectiu Bob Conner havia dit prèviament que agents policials i un helicòpter recorrien la zona a la recerca d'altres possibles víctimes, subratllant que els veïns de la zona no corrien perill. Quan se li va demanar que s'expliqués, va respondre: "Han d'acceptar la meva paraula".

Els cadàvers van ser trobats en una propietat rural que inclou una casa i una casa rodant al final d'un camí de terra, part d'un conjunt de propietats rurals a uns 32 quilòmetres a l'est de Seattle. Urquhart va dir que els cossos van ser trobats en diferents habitacions de la casa.

La propietat està registrada a nom de Wayne Anderson  i Judy Anderson. Un conegut va aclarir que Wayne era un enginyer de Boeing i Judy treballava a l'oficina de correus de Carnation.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.