Societat

La filla gran de Millet fuig de l’escàndol i es refugia a EUA

Laila va cobrar durant anys un sobre amb diner negre del Palau i el seu marit hi va treballar fins a l’octubre

Laila Millet i el seu marit, Ross Jackson, han decidit deixar la seva casa a l’Ametlla del Vallès, molt a prop del domicili del pare de la noia, Fèlix Millet, per anar a viure als Estats Units. A Laila i el seu marit l’escàndol de l’espoli del Palau els ha atrapat de ple i ha generat una situació molt difícil de suportar en el seu dia a dia.

Un dels fets que va posar la parella en el punt de mira va ser l’episodi de la seva boda, l’any 2000, que Millet va carregar als comptes del Palau, com va fer després amb la cerimònia de l’altra filla, Clara. Durant la investigació, a més, va transcendir que la filla gran de Millet cobrava cada mes un sobre amb diner negre, juntament amb la seva germana Clara, que preparaven puntualment les secretàries del president del Palau. Es dóna la circumstància que Clara cobrava aquesta setmanada tot i estar en nòmina del Palau.

Pel que fa a Ross Jackson, de nacionalitat britànica i biòleg de professió, va treballar al Palau fins a finals de l’octubre de l’any passat quan els nous gestors el van acomiadar. Jackson impartia cursos d’anglès als treballadors i feia petites traduccions per al departament d’internacional, secció que dirigia aleshores la seva cunyada Clara Millet.

L’ascensor de l’Ametlla
La casa que deixarà ara Laila és a prop de la mansió del patriarca. La casa de l’expresident del Palau té dues peces principals, la casa original i un pavelló situat en una cota inferior i que es va fer construir a càrrec dels diners del Palau. Es tracta d’un espai que algú ja ha batejat com El petit palau perquè està dotat d’un sofisticadíssim sistema d’audició musical.

Els dos edifics es comuniquen per un ascenor que va construir Ascensores Jordà i va pagar la Fundació, segons va confirmar a l’AVUI un portaveu d’aquesta empresa. n


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.