Societat

Fecsa Endesa comença a retirar els generadors de Badalona

Infraestructures

Els treballadors de la companyia elèctrica Fecsa-Endesa ja retiren els generadors que proveïen d'electricitat alguns dels seus abonats a Badalona.
Aquests clients, i d'altres de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, es van quedar sense llum dimecres a causa de l'incendi en el cablejat d'alta tensió al costat d'una subestació a Sant Adrià. Ara, però, ja reben el servei elèctric de la xarxa, després que es desconnectessin els generadors que fins ara els abastien.

Així doncs, tots els abonats de Fecsa-Endesa de Badalona ja tornen a estar connectats a la xarxa elèctrica, i la cinquantena de generadors que encara abastien vuit mil abonats ja s'han començat a retirar.

El subministrament s'ha pogut restablir gràcies a un bypass a la línia que consisteix a enllaçar la xarxa des del tram d'abans de l'incident fins al de després.

Ara s'espera que finalment els tècnics de la companyia entrin a la zona on es va originar el foc per avaluar els danys i reparar l'avaria.

Fins al moment, els Mossos mantenen acordonada la zona de l'incendi en una galeria propera a la subestació elèctrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.