Monogràfics

VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT (Baix Camp)

Festa major de Vandellòs

Amb grans orquestres

La vigília de Sant Cosme i Sant Damià, les campanes i la desfilada de les Majorettes de Vandellòs anunciaran l'inici de la festa major. Aquesta primera diada és la més institucional, amb la lectura del pregó, a càrrec d'Elisabeth Lissner, la presentació de la pubilla i les dames d'honor i la inauguració d'una exposició. A més, la coral Sant Miquel de Mont-roig representarà Terra de Sarments i els joves podran ballar amb discoteca mòbil.

D'altra banda, el programa de festes destaca per la presència de dues grans orquestres: el divendres actuarà la Maravella, que oferirà concert i ball de nit amb els clàssics Ball de Ram i Fanalet; i l'endemà l'orquestra Gira-sol s'encarregarà d'amenitzar una llarga nit de festa.

En l'àmbit de la cultura popular, les propostes també són engrescadores, amb esmorzar de clotxada, sardanes i cucanyes per a la canalla el dia 24; cercavila infantil i correfoc el dia 25 i tirada de bitlles i trobada de gegants el dia 26.

Del 23 al 26 de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.