Societat

Restriccions de trànsit a l'entorn de la Sagrada Família

La construcció d'un pou de ventilació i de la sortida d'emergència obligarà a desviar el trànsit i restringir la circulació del carrer Mallorca

Les obres del túnel de l'AVE als voltants de la Sagrada Família de Barcelona provoquen des d'avui al migdia reestriccions de trànsit, i en alguns trams només hi podran circular els veïns i el transport públic.

La construcció d'un pou de ventilació i de la sortida d'emergència obligarà a desviar el trànsit i restringir la circulació del carrer Mallorca.

Entre els carrers Sicília i Sardenya, i entre Padilla i Castillejos, el trànsit es restringirà a un carril destinat a taxis i autobusos urbans. Es permetrà l'accés als aparcaments, així com els veïns i els serveis d'emergència.

El tram des de Dos de Maig fins a Castillejos passarà de quatre a tres carrils, un dels quals estarà reservat als autobusos.

S'informarà dels talls i dels itineraris alternatius a través de senyalització al mateix carrer Mallorca. Des de l'avinguda Meridiana s'advertirà sobre els primers punts de desviament perquè el trànsit en direcció Llobregat opti pels carres Concepció Arenal i Sant Antoni Maria Claret.

Més endavant, la senyalització dirigirà gran part de la circulació del carrer Mallorca fins a Aragó. Finalment, a la cruïlla amb Castillejos es desviaran els dos carrils de trànsit fins a Castillejos en sentit mar.

La cruïlla entre Mallorca i Padilla es reduirà de moment a un sol carril de circulació. Després, es preveu la restricció total per la construcció d'un pou per reparar la tuneladora que treballa sota el carrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Òmnium rebutja amnistiar els policies investigats per les càrregues de l’1-O

girona / aiguaviva
SERVEIS

Problemes en la reparació de la fuita d’aigua que afecta el Montsià

L’Aldea
SOCIETAT

Mainat diu que el va sorprendre que la seva ex-dona trigués a trucar al SEM davant d’una hipoglucèmia

Barcelona
societat

La UdG acull un congrés centrat en la diversitat sexual a Iberoamèrica

girona
educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

barcelona
societat

L'Ajuntament organitza més d’una trentena d’activitats durant l’estiu

girona
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Volen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt