Societat

Greenpeace paga la fiança i l'Artic Sunrise pot marxar finalment del Port de Tarragona

CAMP DE TARRAGONA

L'organització ecologista Greenpeace ha decidit pagar la fiança de 6.000 euros imposada per Capitania Marítima de Tarragona i marxar amb el buc Artic Sunrise "per continuar amb la seva tasca de conscienciació" contra el canvi climàtic. Capitania Marítima mantenia el buc retingut a les aigües del Port de Tarragona des d'aquest dimecres, quan els activistes van iniciar una acció de denúncia contra l'ús del carbó com a font d'energia.

L'acció dels activistes de Greenpeace va finalitzar el mateix dimecres a les vuit del vespre, alguns d'ells van ser "detinguts" per la Guàrdia Civil, segons informa Greenpeace, i fins a aquest divendres al matí no han pogut marxar tots, aproximadament una trentena, amb el buc. Els responsables de Greenpeace han anunciat que, tot i pagar la fiança, recorreran la decisió de Capitania Marítima perquè la consideren "incongruent".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.