Societat

Endesa afirma que no pot preveure en quin moment es podrà recuperar el servei

El secretari general d'Interior, Joan Boada, ha assegurat aquesta tarda que un 70% dels abonats, sobretot de Girona, tindrien llum avui

Endesa ha afirmat aquesta tarda que no pot aventurar dades de recuperació del servei elèctric a Girona malgrat que els treballs de reparació continuen "a contra rellotge", i perquè depenen de la posada en marxa la totalitat de la línia d'alta tensió Vic-Juià, dependent de Red Eléctrica de España (REE).

Fonts d'Endesa han explicat que donades les circumstàncies del temporal d'ahir de neu i vent, la companyia no pot calcular a quina hora s'anirà restablint el subministrament ni quin percentatge d'abonats podrà acabar el dia amb llum, després de més de 24 hores de tall.

Aquestes declaracions arriben després que el secretari general d'Interior, Joan Boada, augurés aquesta tarda que el 70% dels abonats que es van quedar sense llum, un total de 220.000, sobretot a la demarcació de Girona, recuperarien el subministrament durant el dia d'avui. Boada ha afirmat que es tractava de les previsions que li va traslladar Endesa. A aquesta hora, uns 180.000 abonats continuen sense electricitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.