Societat

Aído treballa en "diferents fórmules" per eliminar els anuncis de prostitució a la premsa

La ministra d'Igualtat considera que mentre existeixi aquest tipus de publicitat en els mitjans de comunicació seriosos es contribuirà "a la normalització de l'explotació sexual"

La ministra d'Igualtat, Bibiana Aído, ha assegurat aquest dijous en el ple del Congrés dels Diputats que el seu departament està treballant en "diferents fórmules" per aconseguir que s'eliminin els anuncis de prostitució dels mitjans de comunicació.

En aquest sentit, la ministra ha remarcat que "mentre existeixin els anuncis de contactes a la premsa seriosa s'estarà contribuint a la normalització de l'explotació sexual", motiu pel qual "aquests anuncis han d'eliminar-se". "Estem treballant en diferents fórmules perquè això sigui una realitat", ha apuntat.

Aído ha assegurat que la seva primera aposta "era l'autoregulació" de la premsa, però que el govern espanyol ha optat per sol·licitar al consell d'Estat un informe sobre "les diferents alternatives legals" que existeixen.

"Hem iniciat un camí de no retorn. Esperem aconseguir l'eliminació dels anuncis de contactes de la premsa seriosa del nostre país, fet que ja succeeix en els principals països europeus", ha afegit.

Cal recordar que l'abril del 2007 el Parlament espanyol va aprovar un informe sobre la situació de la prostitució a l'Estat en el qual, entre d'altres coses, recomanava al govern de l'Estat que sol·licités als mitjans de comunicació la renúncia a la publicitat relacionada amb el comerç sexual per impedir el negoci de les organitzacions mafioses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.