Societat

El nen ferit en l'explosió de gas del Poblenou és a l'UCI

Successos

El nen de dos anys ferit per una explosió de gas butà ocorreguda aquest divendres a casa seva, al Poblenou de Barcelona, està ingressat en estat "bastant greu" a l'UCI de la unitat de cremats de l'hospital Vall d'Hebron.

Aquest centre sanitari ha informat que el menor presenta cremades greus al cap i al coll, i per això ha quedat ingressat a la unitat de cures intensives a l'espera de veure com evoluciona.

El pronòstic de la mare és greu, encara que en principi no es tem per la seva vida, ja que té cremades greus a les mans i a part de la cara.

La tercera persona ferida en l'explosió de gas, una altra dona, ha estat atesa de cremades superficials i ha estat donada ja d'alta.

L'accident s'ha produït cap a les 10 del matí quan una forta deflagració, provocada per una acumulació de gas butà, ha sorprès els veïns del número 7 del carrer Ferrocarril de Barcelona.

L'explosió s'ha produït en un habitatge situat als baixos i ocupat en el moment de l'accident per una mare i el seu fill de dos anys i una altra dona.

La resta de l'edifici, de cinc plantes, no ha resultat danyat i els veïns no han hagut de ser desallotjats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.