Societat

El Trambaix estarà tallat des d'avui entre Can Rigal i Francesc Macià per millorar-ne el traçat

Transport

El Trambaix estarà tallat des d'avui dilluns fins al 31 d'agost entre les estacions de Can Rigal, a l'Hospitalet de Llobregat, i Francesc Macià, a Barcelona, per completar la millora del traçat al camí de Torre Melina. Un servei d'autobusos substituirà el recorregut del tramvia, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP).

Els autobusos circularan amb la mateixa freqüència que els trens i faran les mateixes nou parades que es veuran afectades per la interrupció en cada sentit. Els punts de les parades s'ubicaran a prop de les estacions del tramvia, aprofitant les ja existents d'autobusos urbans i interurbans.

La interrupció permetrà connectar la variant del traçat del Trambaix a l'altura de Torre Melina, que eliminarà un revolt pronunciat. El nou tram tindrà prop de 275 metres amb radis de revolt més suau, fet que suposarà una millora del servei "facilitant els moviments i la velocitat comercial del tramvia", segons el PTOP.

Els treballs ja van començar l'abril amb la preparació del terreny per on passarà el tramvia i la posterior col·locació de les vies a la part central del nou traçat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.