Societat

Apunyalen un home al barri del Clot de Barcelona

Successos

Un home ha estat apunyalat aquesta nit cap a les 22.00 hores al barri del Clot de Barcelona i ha estat traslladat a un centre sanitari, on continua ingressat, encara que la seva vida no corre perill.

Segons els Mossos d'Esquadra, que investiguen el cas, encara no s'ha detingut ningú per aquests fets i es desconeix si es tracta d'un atracament.

L'agressió s'ha produït a l'alçada del número 224 del carrer Clot, en una zona d'obres del TGV, segons un comunicat de la Plataforma AVE pel Litoral, que ha criticat la inseguretat de l'entorn.

La plataforma ha exigit més vigilància, perquè durant les nits "hi ha atracaments, robatoris, trencament de vidres dels cotxes i entrades a garatges, entre altres actes delictius" i "la por es comença a fer present al Clot pels problemes de vigilància".

L'associació ho ha aprofitat per recordar que "creuar una ciutat densament poblada amb un túnel del TGV té conseqüències que els ciutadans veuen i pateixen, mentre que l'administració tanca els ulls".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.