Societat

Un mort en un xoc frontal a Lleida

Trànsit

Una persona ha mort aquest dilluns a la matinada en un xoc frontal que hi ha hagut a la N-II a Lleida, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

El sinistre ha passat pocs minuts abans de les dues de la matinada en el quilòmetre 459,9 de la N-II. Ha estat una col.lisió frontal entre dos turismes amb matrícula de l'Estat espanyol.

A conseqüència de l'accident ha mort el conductor d'un dels turismes. Els dos ocupants de l'altre vehicle han resultat ferits lleus.

En l'accident hi han intervingut tres dotacions de Bombers, tres de Mossos d'Esquadra i serveis sanitaris. Els Mossos no han facilitat la identitat de la víctima mortal.

Aquest accident es produeix després que el cap de setmana hagi estat el primer de l'any 2009 sense víctimes mortals en accidents de trànsit. Segons dades del Servei Català de Trànsit, entre la tarda de divendres i i diumenge al vespre no ha mort ningú a la xarxa viària catalana.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.