Societat

Garzón pren declaració als quatre detinguts relacionats amb la màfia russa a Mallorca

El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ha iniciat a Palma, la presa de declaració als quatre detinguts ahir a Mallorca per la seva presumpta participació en una de les màfies russes més importants del món. El jutge Garzón ha arribat a Palma acompanyat dels caps de les Fiscalies Anticorrupció de Balears (Juan Carrau), Màlaga i Madrid, on també ahir es van detenir altres membres de la màfia, en total una vintena de persones.

Entre els detinguts, tres homes i una dona, figura el presumpte cap de la banda, "Petrov". El grup es dedicava a l'extorsió, blanqueig de diners, assassinat i tràfic d'armes i de cobalt.

Els arrestats, que han passat la nit a la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma, han estat traslladats a primera hora del matí, enmig d'importants mesures de seguretat, a la seu dels Jutjats de Palma per a passar a disposició judicial. Segons fonts judicials, la situació jurídica en què quedaran els quatre detinguts a Mallorca no es determinarà fins a la presa de declaració de la resta dels arrestats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.