Societat

El Windows Vista guanya el Fiasco Awards 2009

Tecnologia

El Windows Vista de Microsoft, l'últim sistema operatiu de la companyia de Bill Gates, ha estat considerat com un dels grans fracassos tecnològics de l'any en rebre el Fiasco Awards 2009 en la cerimònia de lliurament de premis que s'ha efectuat aquesta nit a l'Aliança del Poblenou de Barcelona. S'ha endut l'accèssit el Saga, el Sistema d'Administració i Gestió Acadèmica de la Generalitat de Catalunya.

Els Fiasco Awards s'atorguen per votació popular a través d'internet a partir d'una sèrie de candidatures prèvies. En el cas del guanyador, es va presentar la seva candidatura en considerar que un sistema operatiu ha de ser robust i fiable i que abans de la seva comercialització se li han de fer totes les proves necessàries que en garanteixin la funcionalitat i el rendiment. Aquesta candidatura ha rebut 5.222 vots d'un total de 6.403. 

Pel que fa a l'accèssit, aquest ha anat a parar al Saga. La seva candidatura argumentava que un aplicatiu que no resol les necessitats dels usuaris, en aquest cas els mestres, necessita una reacció més ràpida.

Altres projectes candidats al Fiasco Awards 2009 han estat Google Lively, Second Life i One Labtop for Child.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.