Societat

olot

Tastets de productes del territori a la plaça mercat

Slow Food Garrotxa, la Plaça Mercat d'Olot i Cuina Volcànica han organitzat per aquest mes de setembre i per l'octubre una sèrie de tastets de productes del territori. Entre altres productes, s'hi podran tastar de la mà del dinamitzador gastronòmic Pep Nogué fesols de Santa Pau, les cerveses de fajol i de farro de Batet de la Serra i de la Vall de Bianya, embotits de la terra i, per citar només un altre exemple, bolets garrotxins. Aquesta activitat, que es farà a l'Espai Tast de la plaça mercat de la capital garrotxina, s'emmarca en la voluntat dels placers de difondre una cultura gastronòmica saludable, relacionada amb les estacions i estretament lligada a les produccions alimentàries típiques de la comarca de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Contenidors comunitaris i tancats a blocs que fan el porta a porta

GIRONA
Infraestructures

Front comú de Lleida i Osca per recuperar les freqüències de tren d’abans de la pandèmia

Lleida
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, a les poblacions gironines

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “injustes"

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida
societat

Els taxistes avisen de bloquejos a l’aeroport de Barcelona si no s’amplia el personal que gestiona les cues

El Prat de Llobregat

Projecte per millorar l’accés de les persones amb discapacitat intel·lectual als serveis de salut

girona