Societat

Identifiquen l'assassí de la dona de la maleta

Es tractaria del company sentimental de la víctima, una dona de 40 anys d'origen sud-americà, que malgrat que no portava cap document acreditatiu a sobre ja ha estat identificada

Els Mossos d'Esquadra busquen al Garraf l'assassí de la dona que va aparèixer morta a l'interior d'una maleta abandonada en un portal del barri de la Bordeta de Barcelona, segons va avançar ahir la Cadena SER. Es tractaria del company sentimental de la víctima, una dona de 40 anys d'origen sud-americà, que malgrat que no portava cap document acreditatiu a sobre ja ha estat identificada.

Tots els indicis recollits pels investigadors apuntarien que la macabra troballa es correspondria a un nou crim de violència de gènere. La dona va morir asfixiada amb una bossa de supermercat al cap. L'assassí, que també seria d'origen sud-americà i resideix a la zona de Sitges, la va lligar de mans i peus per introduir el cadàver en una maleta de grans dimensions que va deixar dilluns a la nit al 186 de la Gran Via.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.