Societat

Cinc detinguts per estafar una persona en tractament psiquiàtric

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per estafar-ne una altra en tractament psiquiàtric, a la qual van prometre diners fàcil, que no va arribar a rebre, a canvi que sol·licités préstecs bancaris per comprar vehicles.

Segons ha informat aquest dissabte la policia catalana, els cinc detinguts, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Granollers i Canovelles, estan acusats d'un delicte de falsificació i estafa continuada.

Pel que sembla, els cinc detinguts es van posar en contacte amb la víctima, que rebia tractament psiquiàtric en un centre de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) i li van oferir la possibilitat d'obtenir diners d'una manera molt fàcil només amb demanar préstecs i comprar vehicles a nom seu.

Després d'aconseguir els préstecs, per un valor de 12.000 euros, la víctima va lliurar els diners als estafadors que van comprar dos turismes i una furgoneta a Granollers, a nom de l'estafat, que no va rebre res a canvi.

A més, segons els Mossos, els detinguts també van fer diverses compres amb una targeta de crèdit a nom de la víctima, sense que aquest en tingués coneixement i van contractar dues línies telefòniques també a nom seu, amb les quals van gastar uns 700 euros.

Finalment, va ser el pare de la víctima qui va denunciar els Mossos que algú havia comprat vehicles i efectuat diversos despeses amb dades falses a nom del seu fill, pel qual es va iniciar una investigació que ha culminat amb la detenció dels suposats autors de l'estafa.

Es tracta de Rosa Maria P.V., de 25 anys i veïna de Canovelles, Raúl H.D.C., de 22 anys i veí de Canovelles, Sergio N.R., de 24 anys i veí de Canovelles, Sara V.Z., de 19 anys i veí de Canovelles, i Marc M.M., de 22 anys i veí de Granollers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.