Societat

Un home de 86 anys mor atropellat pel Trambaix

L'accident ha tingut lloc a la carretera de Collblanc amb l'avinguda de Tomás de Jiménez, entre les parades de Can Rigal i Ca n'Oliveres

Un home de 86 anys ha mort avui atropellat per un tramvia de la línia T-3 a la carretera de Collblanc amb l'avinguda de Tomás de Jiménez, entre les parades de Can Rigal i Ca n'Oliveres.

L'accident s'ha produït sobre les 10.05 hores quan l'home travessava les vies per un pas de vianants que tenia el semàfor en vermell al barri de Pubilla Cases de l'Hospitalet de Llobregat, limítrof amb Barcelona, ha informat l'empresa del Trambaix.

En adonar-se que el xoc era imminent, el conductor ha activat el fre d'urgència, que posa en funcionament els tres frens del comboi, i s'han activat els senyals acústics reglamentaris, que malgrat haver funcionat correctament no han evitat el cop amb el vianant, la identitat del qual respon a les inicials V.G.B.

El conductor del tramvia ha avisat immediatament del succés al centre de control centralitzat, que seguidament ha donat l'avís a la policia i els serveis sanitaris d'emergència, que no han pogut fer res per salvar la vida de l'ancià.

Com a conseqüència dels fets, s'han dut a terme serveis parcials afectant les tres línies del Trambaix: des de Francesc Macià fins a Can Rigal, d'una banda i des de Montesa a les terminals per l'altra. El servei ha quedat restablert amb normalitat cap a les 10.55 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.