Societat

Un tram de la L1 del metro de Barcelona, tancat entre Santa Eulàlia i Plaça de Sants des d'avui fins dilluns

El tram de la Línia 1 del metro de Barcelona entre les estacions de Santa Eulàlia i Plaça de Sants estarà tancat des d'aquest dijous i fins dilluns 5, amb motiu de les obres a l'estació de Mercat Nou de la L1, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Durant el temps que estigui tallat aquest tram, els trens circularan per la L1 entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia, d'una banda, i entre Plaça de Sants i Fondo, per l'altra. Un autobús especial amb freqüències semblants a les del metro cobrirà el recorregut de Plaça Espanya a Santa Eulàlia, i a l'inrevés. Dissabte, el servei combinat de metro i bus especial serà ininterromput durant tota la nit.

Per estalviar temps en els transbords, TMB ha recomanat en un comunicat que des del centre de Barcelona, per anar en direcció Hospital de Bellvitge, convé baixar a Espanya, agafar el bus especial fins a Santa Eulàlia i enllaçar un altre cop amb el metro. El tren continuarà només fins a les estacions d'Hostafrancs i Plaça de Sants, on es podrà enllaçar amb la Línia 5.

Des de l'Hospitalet de Llobregat, per anar en direcció Fondo els viatgers hauran de baixar a Santa Eulàlia, agafar el bus especial fins a Plaça Espanya i enllaçar un altre cop amb el metro. A més, els usuaris podran utilitzar els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per anar d'Avinguda Carrilet a Plaça Espanya i enllaçar un altre cop en aquesta estació amb el metro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.