Societat

santa pau

Cuina amb iogurt de La Fageda

Els 15 restaurants del grup Cuina Volcànica han creat plats per a les respectives cartes elaborats amb iogurt de la cooperativa La Fageda de Santa Pau. A més, han editat un receptari i una exposició –ahir es va presentar– que mostra com s'elaboren i que es pot veure al punt d'atenció als visitants de la cooperativa garrotxina.

J.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
informació especial

“Camí cap a París”: donar visibilitat i normalitzar la discapacitat

Barcelona
Lluís Busquets i Grabulosa
Periodista. Publica ‘L’escàndol de Nicea’ (Ed. Comte d’Aure)

“El de Nicea va ser un concili imperial, organitzat per Constantí”

Barcelona
LA CRÒNICA

Quan el melic és la provocació

Barcelona renova el compromís per ser una ciutat més sostenible

Barcelona
SOCIETAT

Molins de Rei portarà aigua en cisternes als barris de muntanya

Molins de Rei

L’ACA destinarà 7,8 milions per ampliar la depuradora

sant gregori

Els barcelonins molestos pels grafits, els orins i el consum d’alcohol al carrer

barcelona
medi ambient

Argentona actualitza el cens de gossos que es troba desfasat de fa vint anys

argentona

El Govern preveu licitar el Plemcat a principis del 2025

figueres