Societat

El creuer dels Borja arriba a l'Alguer en una primera escala que els porta a Roma

L'Associació Amics de l'Alguer desenvolupa una xarrada informativa als salons del vaixell com a pas previ abans de desembarcar.

L'alcalde de Gandia assegura que les dues ciutats es troben unides pels Borja

El Creuer dels Borja ha fet escala a l'Alguer, la primera que més de 1.200 gandians estan realitzant a les ciutats italianes de l'Alguer i Roma i a Barcelona, amb motiu del Vé Centenari del Naixement de sant Francesc de Borja que Gandia celebra enguany.

La comitiva de la ciutat de Gandia, que encapçala l'Alcalde, José Manuel Orengo, i que integren regidors de la Corporació municipal i representants de la societat gandiana, ha estat rebuda pel vice-síndic de l'Alguer, Mario Conoci.

La ciutat de l'illa italiana de la Sardenya va pertànyer al ducat de Gandia i un net de sant Francesc de Borja va arribar a exercir com a Lloctinent.

La comitiva que ha visitat la ciutat de l'Alguer s'ha sorprès en comprovar com els comerços del centre històric de la vila han donat la benvinguda al Creuer dels Borja amb cartells exposats en els seus aparadors.

Arribada a Roma

Els Creuer dels Borja arriba dimecres 13 d'octubre a Roma on, a més d'una audiència del Papa Benedicte VI al Vaticà, se posarà en escena les representacions de la Visitatio Sepulchri a l'església de sant Ignasi de Loiola i el Cant del Duc, escrita pel musicòleg Carles Santos amb motiu del Vé Centenari, que s'interpretarà al Palau de la Cancelleria a la capital italiana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.