ALDEA (Baix Ebre)
Diada de l'arròs amb col. i fesols
De tota la vida
A l'Aldea conviden a descobrir un d'aquells plats que s'han cuinat tota la vida al poble: l'arròs amb col i fesols. «Ens va sorprendre l'èxit de la primera convocatòria i diumenge esperem tornar a reunir un miler de persones», explica el regidor de Cultura, Simó Falcó, que destaca els ingredients del plat: «De la nostra horta i el nostre arròs.» A més de l'àpat, la diada inclou els espectacles de Pepet i Marieta al matí i de Joseret i la seua rondalla a la tarda. També s'instal·laran inflables per a la canalla. Cal recordar que fins diumenge els restaurants de l'Aldea celebren les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs.
M.J. RAMOS
Dia 10. Al pavelló poliesportiu. A partir de les 14.00 h. Preu del tiquet: 1 euro.http://www.laldea.org
www.laldea.org
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.