Els Restaurants. TERRA ALTA
II Jornades Gastronòmiques del Corder
Variacions de xai
Després de l'èxit de la primera edició, vint-i-dos restaurants de la Terra Alta s'han unit per a organitzar les II Jornades Gastronòmiques del Corder. Tots ofereixen menús especials amb el xai com a plat fort: les propostes van de les tradicionals costelles a la brasa al corder en escabetx, el xai confitat, en caldereta, guisat o al forn, entre d'altres. A més, per confegir els menús, els restaurants utilitzen altres productes de la comarca com ara l'oli, el vi, els embotits, la fruita seca, la mel, l'aiguardent, els dolços...
Els restaurants
A les jornades hi participen Can Barrina, La Tasqueta d'Arnes i restaurant hotel Vilar Rural, a Arnes; El Caliu Braseria, Ca l'Antoni i Hostal de L'Anton, a Batea; Can Josep, a Bot; Cal Pelegrí, a Corbera d'Ebre, restaurant Àngel al Pinell de Brai; hotel Piqué, restaurant càtering Coll del Moro, restaurant La Fontcalda i restaurant Rambla, a Gandesa; Casa Barceló, hotel restaurant Miralles, Mas del Cigarrer, Venta del Romé i Can Joan, a Horta de Sant Joan; Ca la Brisda i La Casa Ecològica, a la Fatarella; Ca l'Àngels, a Prat de Comte i restaurant Moderno, a Vilalba dels Arcs.