Societat

Gandia ajuda a la Fundació José Maria Haro amb 30.000 per a un projecte d'inserció laboral

Els diners formen part del conveni signat amb aquesta Fundació per al programa “Roba amiga” que impulsa la Fundació Caixa Catalunya

La Junta de Govern Local de Gandia ha aprovat aquesta setmana la concessió d'una subvenció de 30.000 euros per a la Fundació José María Haro, que treballa amb Intra i Cáritas Interparroquial, per a un projecte de inserció laboral de persones aturades i en risc d'exclusió.

Segons s'ha explicat, es tracta d'una quantitat a la qual es va comprometre el govern quan es va signar el conveni de col·laboració per al Programa “Roba amiga” que desenvolupa la Fundació Caixa Catalunya.

Aquest programa tracta d'impulsar la creació d'un centre de treball per a facilitar la incorporació laboral a persones aturades de Gandia en una situació de risc d'exclusió i que procedeixen de la Renta d'emergència familiar o d'altres programes d'inserció que impulsa l'Ajuntament de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.