Serveis

Anar a Madrid en l'AVE costarà un mínim de 80 euros

Serà el preu del bitllet senzill, però l'empresa oferirà ofertes a través del web

El nou servei captarà el 55% dels actuals passatgers d'avió

La posada en marxa el pròxim 18 de desembre de l'AVE Madrid-València suposarà un gran estalvi de temps per als viatgers. Però aquest estalvi no es produirà en la butxaca dels usuaris, ja que un bitllet, sols d'anada costarà 79.8 euros. Per un bitllet senzill en classe preferent/ business en un tren AVE, l'usuari haurà de pagar 147,3 euros. Si ho sol·licita per a un tren Alvia —trens que circularan per la línia d'alta velocitat des de Madrid fins a Albacete i des d'Albacete a València, a través de l'intercanviador d'eixos, per la línia convencional de Xàtiva— el preu baixa als 107,1 euros.

El president de Renfe, Teófilo Serrano, ha explicat que també haurà diferents ofertes a la web de l'empresa, i que podran reduir el preu fins a 31,9 euros. Els primers bitllets es podran comprar a partir de demà divendres per internet. Hi haurà 30 trens diaris entre la capital madrilenya i el cap i casal, 15 en cada sentit, i el nombre de viatgers previstos durant el primer any s'ha xifrat en 3,6 milions. El nou servei representarà quatre de cada 10 desplaçaments entre València i Madrid i captarà, segons les estimacions, el 55% dels actuals passatgers d'avió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.