Societat

altafulla

Fanalets per rebre la rua de Sant Martí

Altafulla va celebrar ahir el dia central de la seva festa major dedicada a Sant Martí amb un dels actes més tradicionals del programa festiu: la processó dedicada al seu patró. El tret més distintiu de la rua, però, són els fanalets que els més menuts llueixen al pas del sant, que recorre els carrers del nucli antic pujat a cavall.

Aquests fanalets, que il·luminen el pas de la rua, estan fets pels mateixos infants, que poden participar en diferents tallers organitzats enguany a l'esplai de jubilats. L'acte va acabar amb la representació de l'escena de la capa de Sant Martí i amb un berenar a base de batut de xocolata i galetes.

En la jornada hi va haver altres actes tradicionals, com la pujada del pilar de quatre a la plaça de l'Església, a càrrec dels Castellers d'Altafulla, o l'ofici religiós en honor del patró del municipi. Els actes festius continuaran fins diumenge vinent i inclouran un gran ball de festa major, dissabte a la nit, i el correfoc i versots dels diables locals per tancar la celebració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.