Medi ambient

tarragona

Tots els camins del terme, per fi en un catàleg

A principis del 2011 ja hi haurà més de 20 km senyalitzats a la zona de Llevant

L'Ajuntament està enllestint un catàleg que inclourà els 90 camins que travessen el terme municipal, i que suposen una xarxa de 142 quilòmetres. D'aquests, una vintena ja estaran totalment senyalitzats a partir de la primavera de l'any que ve, principalment a la zona de Llevant, segons va anunciar ahir el regidor de Promoció Econòmica, Sergi de los Ríos.

L'inventari dels camins de la ciutat té un cost aproximat de 100.000 euros i és un dels tres projectes de la primera fase de l'anella verda, una idea ambiciosa cofinançada amb els fons Feder de la Unió Europea, i que també preveu un jardí romàntic al pont del Diable i una zona lúdica a l'àrea del Llorito.

Tot i estar en plena campanya electoral, De los Ríos va trobar un forat per explicar com s'estan fent les primeres passes d'aquest projecte, adjudicat a l'empresa Traces, que s'haurà d'incorporar al futur nou pla urbanístic (POUM). A més, va subratllar la rellevància d'aquesta tasca, atès que l'únic catàleg del qual es tenia constància és d'àmbit comarcal i incloïa només uns 30 quilòmetres. L'objectiu és afavorir la mobilitat amb la creació i el disseny de rutes no motoritzades perquè els ciutadans puguin gaudir al màxim de la natura, el patrimoni i l'entorn. També es retolaran camins i senders i es recuperarà el nom tradicional dels vials “però també els patronímics lligats a la ruta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.