Societat

L'Alcúdia inaugura la reforma del parc infantil Nieder-Olm

S'han instal·lat nous jocs infantils, s'ha reomplit d'arena tota la circumferència central i s'han condicionat els accessos

Els xiquets de l'Alcúdia van celebrar el Dia Internacional de la Infància amb una matinal de jocs a les rodalies del Parc de Nieder-Olm. En la mateixa jornada es va inaugurar la reforma d'aquest espai que s'ha dut a terme mitjançant una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de València. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha emprat lasubvenció per a fer una reforma integral del parc. Per un costat, s'ha remodelat la zona interior, on s'han instal·lat nous jocs infantils (destaca un multijoc en forma de marieta gegant) i s'ha reomplit d'arena tota la circumferència central per donar major seguretat als xiquets.

D'altra banda, s'han obert nous accessos, s'han renovat els bancs de pedra per bancs de fusta i s'ha eliminat la pèrgola que estava coberta de vegetació arbustiva. En el seu lloc s'han instal·lat unes travesses de fusta que milloren l'estètica i el manteniment del parc. Finalment, s'ha repintat tot el conjunt. L'actuació s'ha completat amb la plantació de divuit moreres, tres aurons, així com diverses plantes i arbustos com el “teucrium”, el “callistemon”, el marfull o els pensaments. Finalment, s'ha instal·lat un sistema de reg per degoteig per a facilitar el manteniment dels arbres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Palafrugell insta a la ciutadania i visitants que respectin l’espai públic

PALAFRUGELL

Primeres instal·lacions solars municipals, en marxa

CASSÀ DE LA SELVA
Societat

Prop de 12.000 trucades preventives per la calor en dos mesos a Barcelona

Barcelona

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES