Societat

Rivera diu que el PSC és “garantia d'atur” i “no de progrés”

El candidat de Ciutadans assegura que els socialistes representen “el fracàs i la decadència de Catalunya”

Proposa bonificacions per als empresaris que contractin joves i majors de 45 anys

El candidat de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha assegurat aquest divendres que el PSC és “garantia d'atur” i “no de progrés”, com diu el lema de campanya dels socialistes, i ha proposat bonificacions socials per als empresaris que contractin menors de 25 anys i més grans de 45.

En un acte de campanya a l'oficina d'ocupació de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Rivera ha criticat la política del PSC en matèria d'ocupació i ha llançat les propostes del seu partit en aquest terreny. “El PSC no és una garantia de progrés, és una garantia d'atur, de la pèrdua de llocs de treball, de fracàs i de la decadència de Catalunya”, ha sentenciat Rivera.

Després d'afirmar que Ciutadans no prometrà la creació d'un determinat nombre de llocs de treball, com ha recordat que sí que han fet tant la candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, com el d'ICV, Joan Herrera, Rivera ha indicat que el seu partit facilitarà “eines” per incentivar la contractació i la creació de llocs de treball.

En aquest sentit, C's proposa que els empresaris no paguin les quotes a la Seguretat Social durant els dos primers anys en fer nous contractes tant indefinits com temporals, sobretot, pel que fa a dos col·lectius: menors de 25 anys i més grans de 45 anys.

“És una fórmula per incentivar la contractació i reduir el deute de la Seguretat Social”, ha afirmat Rivera, que ha recordat que en aquests moments hi ha 35.000 famílies que no perceben ingressos i han perdut les seves cases en no poder pagar les quotes de la hipoteca. També el candidat de C's ha afirmat que Catalunya ha de competir amb “mà d'obra qualificada” i no amb “mà d'obra barata” per recuperar el seu paper com a motor econòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.