vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

La policia de Santa Coloma incauta 11.000 peces de roba falsificades

Santa Coloma de Gramenet
Administracions

La Generalitat amplia la transferència a l’Aran per a drets socials

Barcelona

L’ACA construirà pous d’emergència per donar servei a 14 municipis

peralada
SOCIETAT

Malgrat homenatjarà l’actor David Verdaguer en el pregó de festa major

Malgrat de Mar

Apagat l'incendi en uns camps a tocar de la GIV-6741 a Caldes de Malavella

caldes de malavella
URBANISME

L’ajuntament enderroca un mur i enretira runes d’un solar de Montjuïc

GIRONA
SOCIETAT

Impugnaran els acords de l’Ajuntament de Gelida amb Ametller Origen per l’Agroparc

GELIDA
Medi ambient

Els caçadors ebrencs posen abeuradors per evitar que la fauna es desplaci als cultius

Santa Bàrbara
Societat

Desallotjada una ‘rave’ amb 200 persones en una nau industrial de la rambla Prim

Barcelona