Educació

Oliva ha invertit 84.000 euros en l'escoleta municipal en els últims dos anys

El govern local critica que la Generalitat reduïsca les subvencions per a l'educació infantil any rere any

El govern municipal d'Oliva ha explicat que l'ajuntament de la localitat, a través de la delegació d'Educació, ha invertit més de 84.000 euros en millorar l'Escoleta Municipal El Caragol durant els darrers dos anys . Aquestes millores han consistit en la renovació de la cuina del centre educatiu, la sala de professors, les portes, les finestres i la pintura de tot l'edifici.

Durant les properes setmanes, la delegació d'Educació ha confirmat que es realitzarà la renovació de dos finestres i de la porta exterior ja que eren les úniques inversions que restaven per executar. A banda d'aquestes inversions, l'escoleta disposa d'una partida de 105.500 euros per a manteniment dins del pressupost de 2010.

Segons apunta el govern, les subvencions que aporta la Conselleria d'Educació s'han reduït substancialment i, de forma progressiva, des de l'any 2008 fins ara.

El preu públic establert des de l'anterior legislatura (2003-2007) per a l'Escoleta Municipal és de 140,45 euros mensuals per xiquet, mentre que, el cost real per cada alumne és de 609,22 euros. És a dir, per als alumnes de 0 a 1 any l'ajuntament aporta 267,77 per xiquet, per als alumnes d'1 a 2 anys aporta per xiquet 347,77 euros i per als alumnes de 2 a 3 anys aporta 388,77 euros per xiquet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.