Societat

L'ajuntament de Bellreguard enceta una campanya per la igualtat

Dintre de les polítiques municipals incloses en el Pla d'Igualtat que recentment ha estat guardonat amb el Premi “Construïm Municipis Iguals en Oportunitats”, la regidoria de Polítiques Socials de l'Ajuntament de Bellreguard està realitzant una campanya per regalar igualtat aquesta època de Nadal.

Amb el títol “El joc i els joguets no tenen sexe”, des de la Regidoria es vol recalcar que és necessari reflexionar i actuar en conseqüència, perquè són molts els canvis que es poden realitzar influint amb una actitud crítica sobre els joguets.

La Regidoria ha publicat un díptic informatiu que es repartirà en diversos centres del municipi, i on es donen algunes recomanacions per a triar una joguina per als més menuts: que siguen variats i acords amb l'edat, motivadors i que eduquen, que potencien la igualtat en la participació i el desenvolupament de sentiments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.