Societat

A Bellreguard s'aconsella visitar el betlem de la família Muñoz

Un any més, Miquel Muñoz i la seua família, obren les portes de sa casa per mostrar el tradicional i clàssic betlem que, amb molta imaginació i dedicació, han estat treball en els últims mesos. No hi falta cap peça: la parada de fruita, la vinya, el forner, les paradetes de ceràmica o d'espart...

Cada escena està pensada al mínim detall i és que, tal i com ens explicava aquesta família, no passa un sol dia que no busquen, allà on vagen, peces o idees noves per al betlem del pròxim any. Fins i tot, alguns veïns i veïnes de la localitat han col·laborat aportant una xicoteta part a aquest betlem que l'adornen i li donen color.

A més a més, aquest betlem torna a ser un lloc de peregrinatge, no sols per als xiquets i les xiquetes de l'Escoleta i de l'Escola de Primària, si no també per a tots aquells veïns i visitants que vulguen gaudir del treball artesà d'aquesta família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.