Societat

El brou de Gerard Piqué

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons. Carns: vedella, pollastre, os de pernil, de vedella i de porc, botifarra, botifarra negra (una mica). Verdures: patata, api, xirivia, un bon tros de col. Pilota: vedella i porc, all i julivert, dos ous, pa ratllat i farina. Pasta: galet gran. Elaboració: Tot plegat ha de bullir un parell d'hores. La pilota, d'una sola peça, s'hi ha d'afegir cap al final. El brou es cola i s'hi posen els galets, dels grans, que s'han fet bullir a part.

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

El consell: les patates s'afegeixen al tram final de l'elaboració perquè agafin el punt just de cocció. Després, seran servides a taula amb la resta de carns i verdures del bullit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat Francès

El fundador de Telegram, Pàvel Durov, queda en llibertat amb càrrecs i sota control judicial

Barcelona
SERVEIS

Campanya a Igualada per augmentar el percentatge de recollida selectiva

Igualada
Estat espanyol

El Marroc investiga l’abordatge d’una llanxa amb migrants a Melilla

Barcelona
Societat

Mor a Bolívia Eduard Pérez Iribarne, sacerdot, filòsof i periodista lleidatà

Societat

El papa afirma que rebutjar els migrants és “un pecat greu”

Barcelona
SERVEIS

Desconvocada la vaga d’escombraries a Manresa que havia de començar demà

MANRESA
INFRESTRUCTURES

Licitada l’obra de millora entre l’A-2 i la B-40 a Abrera i Esparreguera

Abrera

Els empresaris de l’Alt Empordà celebren l’anunci d’una dessaladora

ROSES
MEDI AMBIENT

Presenten recurs contra un projecte solar a la Conca de Barberà

PASSANANT I BELLTALL