Societat

Els Reis d'Orient venen a Silla

ELS PUNTS SOBRE LA MÚSICA

Un any més, els reis d'orient visitaran Silla, de la manera més incòmoda possible, per culpa de l'Ajuntament. Ho faran, segons ha anunciat l'alcalde, arribant a les 5 de la vesprada al Port, on podran constatar que del famós projecte de la seua remodelació, que l'ha de convertir en un port de Miami en miniatura, encara no s'ha fet res. Tractant d'aproximar-se al poble i a l'arribar al motor del Salvador es trobaran amb un inacabat carril-bici que els impedirà accedir a la població, si no ho fan pegant una gran volta, buscant-se la vida com fan tots els que intenten accedir a la ciutat. És evident que jugaran amb l'avantatge de ser els reis d'orient i que les coses que no vegen assenyalades com cal les sabran deduir per la seua màgica visió de les coses i el món.

Siga com siga, tenen una hora per a arribar a la plaça del Mercat Vell, des d'on iniciaran el recorregut per la Rambla de la Independència, plaça de M. Sanchis Guarner, carrer de Sant Roc, plaça del Poble, però, segons informa l'ajuntament en un tríptic, «en arribar a la Plaça, els Reis no es detindran per la gran quantitat de xiquets que han de visitar eixa nit». O siga que els Reis no faran lliurament de regals als xiquets, que cada any esperen, en una llarga cua, pujar al cadafal municipal a pegar-los un bes i recollir les joguines, perquè el temps se'ls tira al damunt i han de visitar «una gran quantitat de xiquets».

Com el que val és l'ordre i els reis necessiten programar-se bé la feina, l'ajuntament ha prevista la solució: «si algun pare vol que els Reis Mags entreguen algun regal de forma personalitzada, hauran de comunicar-ho a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Silla». O siga, que no és que han de visitar cap gran quantitat de xiquets sinó sols aquells, els pares dels quals vulguen que els reis passen per casa: no són els xiquets els qui ho han de voler, sinó els pares! Tot plegat, la cavalcada d'enguany dels Reis Mags es preveu, com a mínim, sorprenent, però, aquests personatges són així i el regidor de Cultura de Silla, també.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.