Festes populars i fires

VILAFRANCA DEL PENEDÈS (Alt Penedès)

Festa del Xató

La primera xatonada

La Festa del Xató de Vilafranca obre diumenge la temporada de xatonades populars del 2011. Les propostes que fins al proper mes d'abril se celebraran en l'àmbit de la Ruta del Xató arribaran també als municipis del Vendrell, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Calafell, Cunit i Canyelles. Aquestes localitats oferiran als visitants degustacions de les respectives varietats de la popular salsa.

A Vilafranca, a banda de l'oferta gastronòmica, la festa inclou un mercat d'artesans i pintura i inflables per als més petits. Amb la voluntat de promocionar i fomentar el consum de xató dins el territori de la ruta, durant tot el matí es duran a terme exhibicions d'elaboració de les quatre varietats de xató: del Vendrell, Sitges, Vilanova i Vilafranca a càrrec dels mestres xatonaires professionals de cadascun dels gremis d'hostaleria participants. La Ruta del Xató és una proposta de Turisme Gastronòmic de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

23 de gener. D'11.00 h a 17.00 h a la rambla de la Girada.
i


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.