gastronomia

La Heredad Mas Collet, a Capçanes, entre vinyes i oliveres

L' hotel restaurant La Heredad Mas Collet, situada als afores de Capçanes, a 3,5 km de la població, ocupa una antiga masia típica del Priorat datada del 1795, totalment restaurada, que va ser la casa natal del famós bandoler català Joan Barceló i Anguera, conegut popularment com a Carrasclet. Aquest personatge, que de fabricar carbó de carrasca amb alzines va passar a ser un destacat resistent a las tropes borbòniques, va arribar a coronel de l'exèrcit de l'imperi austrohongarès. Ara entre pins, vinyes, oliveres i avellaners, la masia convertida des de fa aproximadament un any en un hotel de 4 estrelles, propietat de Julián Maza, manté parts autèntiques de la seva primera pedra típica de la zona de la comarca del Priorat, amb gairebé 100 hectàrees que pertanyen a la finca i de les quals es pot gaudir amb camins de senderisme envoltats de natura i rierols. Disposa de 12 habitacions i 2 suites (preus entre 140 i 160 euros habitació doble/dia). També té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, tennis pàdel, piscina exterior, gimnàs, sala de convencions, sala bar, petita videoteca, bicicletes, celler amb sala per a degustacions i restaurant. El restaurant Mas Collet ha sabut aprofitar a la perfecció tot el patrimoni gastronòmic de la terra mitjançant una oferta de productes d'alta qualitat, acompanyat d'una extensa carta de vins i d'aigües perquè es descobreixi en els seus plats tot el sabor d'una comarca. El xef Kurt Campinho elabora una cuina d'autor acurada respectant cada temporada de l'any; d'aquesta manera ens trobem que la carta pot anar canviant segons els productes que hi ha en cada una de les quatre estacions. Entre les especialitats culinàries podem esmentar cansalada, emulsió de trufa i caviar de salmó, 20; amanida tèbia de llamàntol i avellanes, 23; tripes de bacallà i pèsols crus, 13,50; llobarro, patata violeta i verduretes, 26; anedó en dos serveis i prunes, 43,70 (2 pers.); rable de conill amb tirabecs i alls tendres, 21; filet de bou, xiitake i patata ratte, 29,20; peix segons mercat... i entre les postres, xocolata d'Ocumare, sal i oli DO Priorat, 13,80; mató del Cadí, sèsam, crocant i argània, 10,50.

El restaurant també ofereix un menú degustació per 60 euros i disposa de 4 varietats de pans. El celler, que es pot visitar, guarda unes 140 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Mas Collet, 2006, 16. Disposa d'una terrassa coberta apta per a fumadors. El menjador, amb una capacitat per a fins uns 30 comensals, té una decoració rústica amb tocs moderns i elegants.

Adreça: Finca Mas Collet s/n. 43776 Capçanes Contacte: Tel. 977 26 24 55 / 608 236 335 Fax: 977.26.21.74. [email protected]. www.grupolhh.com/mascollet Horaris: Tanca: diumenge nit, dilluns i dimarts migdia i gener. Horari de menjador: de 13 a 15 i de 20.30 a 22.30 Directors: Kurt Campinho i Samantha Duran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

La Paeria impulsa la construcció de 17 nous habitatges al Centre Històric

lLEIDA
serveis

El nou pavelló de les Glòries incorporarà una coberta verda

bARCELONA
infraestructures

El traspàs de la línia R1 de Rodalies farà els primers passos el gener del 2025

barcelona
TREBALL

Denuncien la sobrecàrrega de feina de les infermeres a la costa tarragonina

L’Ametlla de Mar
SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Barcelona
MEDI AMBIENT

Buiden de peixos el pantà d’Ulldecona per evitar una mortalitat massiva

La Pobla de Benifassà
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc

L’Ajuntament reobre l’espai d’esbarjo per a gossos de la Devesa

girona
societat

165 municipis comptaran amb oficines bancàries mòbils al setembre

girona